Skip to content

Garage Makeover

January 13, 2009

Family turns car space into people space, with room for guests
Now it’s a light-filled guest cottage, playroom, and home office.

Before the addition
Architect Jonathan Feldman increased livable space ― but not the home’s footprint ― by smartly reconfiguring an existing structure.

After
Replacing the flat roof with a gabled one created space for the loft, which sits above the garage’s remaining parking spot.

The floor plan
The couple wanted to take advantage of some roof space for the loft bedroom. It has more privacy, and there’s a nice separation if one is working at the desk below. It also allows for a messy bed to be kept out of sight.
Source: “Sunset

Advertisements
3 Comments leave one →
  1. Anonymous permalink
    August 4, 2012 1:19 pm

    where can i get more info/pics on this beauty garage?

    • Savoring Simplicity permalink*
      August 8, 2012 6:07 am

      Just click the source “Sunset” at the bottom of the post. Thanks for your comment.

  2. August 23, 2014 8:40 am

    Outstanding post but I was wanting to know if you could write
    a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
    Many thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: